Pause Zitkussen

Omschrijving

Het WOUD Pause Stoel Zitkussen is een ontwerp van de Finse designer Kasper Nyman. Het Zitkussen is speciaal ontworpen voor de Pause Stoelen en past met een afmeting van 41 centimeter bij 41 centimeter perfect op de zitting. De kussens komen in drie kleuren: groen, blauw en beige. Allemaal zijn ze bekleed met de duurzame stof Breeze Fusion van Gabriel. De onderkant van het kussen is voorzien van een laagje antislip materiaal, zodat het kussen op zijn plek blijft liggen. Ideaal voor wat extra comfort, zodat u nog langer kunt blijven tafelen! Op de foto's kunt u zien welke kleur kussen goed past bij welke stoel, maar u bent natuurlijk vrij om een keuze te maken.

Het Pause Stoel Zitkussen van Kasper Nyman maakt onderdeel uit van de collectie van het Deense WOUD. Achter dit relatief nieuwe designlabel zitten Mia en Torben Koed, die na 30 jaar in de meubelindustrie besloten hun eigen merk op te richten. Daarbij gaan zij samenwerkingen aan met allerlei designers, nieuw en gevestigd. De Finse designer Kasper Nyman was één van de eerste designers die de handen ineensloeg met WOUD.

WOUD Pause Stoel Zitkussen


✓ Gemaakt voor de Pause Stoel
✓ In drie kleuren
✓ Breeze Fusion stof van Gabriel
✓ Afmeting: b. 41 x h. 0.6 x d. 41 cm.
✓ Design: Kasper Nyman

Vragen over het Pause Stoel Zitkussen van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Pause Stoel Zitkussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5712800003130
Productnr. 108032
Materiaal Stof
Garantie 2 jaar
Diepte / Lengte 41 cm.
Breedte 41 cm.
Hoogte 0.6 cm.

Pause Zitkussen

Breeze Fusion 4602

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 59

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit