WOUD Piezas Eettafel Uitschuifbaar

By Silvia Cenal

Omschrijving

De WOUD Piezas Eettafel is een ontwerp van Silvia Ceñal. Het woord ‘Piezas’ betekent stukken in het Spaans. Met deze naam refereert Ceñal naar de Lego blokken en stukken die nodig zijn om een constructie te bouwen. Uit deze Lego blokken haalde zij haar inspiratie voor dit design. De eettafel is uitschuifbaar wat het design erg passend maakt voor een flexibele moderne leefstijl. U kunt zonder problemen gasten ontvangen en de grootte van de tafel aanpassen naar uw wens en gezelschap. De Piezas Eettafel is een combinatie van grijs geverfd metaal en wit gepigmenteerd eikenhout die soepel in elkaar overlopen. Het contrast tussen deze twee materialen geeft het design een sterk silhouet met een elegant simplistisch gevoel.

De uitschuifbare Piezas Eettafel is verkrijgbaar in een maat waarbij een verlengblad van 45 centimeter onder het eettafelblad opgeborgen is. Het verlengblad zit bij de tafel inbegrepen. De tafel is 200 centimeter breed, 95 centimeter diep en kan verlengd worden naar 245 centimeter.

WOUD Piezas Eettafel


✓ Uitschuifbaar
✓ Perfect voor elke eetkamer
✓ Simplistisch design
✓ Materiaal: metaal, eiken

Vragen over de Piezas Eettafel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Piezas Eettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Silvia Cenal
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Hoogte 74 cm.

Piezas Eettafel Uitschuifbaar

b. 200/245 x d. 95

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.259

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit