WOUD Raining Circle Vloerkleed

By Rikke Malling

Omschrijving

Het WOUD Raining Circle Vloerkleed is een ontwerp van Rikke Malling. In haar ontwerpen combineert Rikke graag het klassieke met het moderne. Het patroon van dit vloerkleed is gebaseerd op de lijnen en figuren afkomstig uit de Art Deco stijl van begin vorige eeuw. Dit is te zien in de vorm van een cirkel en een horizontaal lijnenpatroon die prachtig in elkaar overgaan. En dankzij gebruik van lichte kleuren en zachte materialen past het kleed helemaal binnen de Scandinavische stijl van nu. Het vloerkleed is met de hand gewoven en bestaat voor 40% uit wol van Nieuw-Zeeland, 40% uit wol van India en voor 20% uit katoen. Bovenin het kleed zitten twee ronde messing wandbevestigingen, zodat u hem ook aan de muur kunt hangen. Raining Circle komt in de kleur burgundy.

Het Raining Circle Vloerkleed behoort tot de prachtige collectie van WOUD. Sinds de start in 2014 proberen Mia en Torben Koed – oprichters van WOUD - tijdloos design te creëren dat gevoelens teweeg brengt en mensen inspireert. Dit doen zij in samenwerking met bekende en nieuwe designers van over de hele wereld, die allen werken met het Scandinavische erfgoed in het achterhoofd. De Deense Rikke Malling focust zich op kwaliteit en eenvoud, met speciale aandacht voor duurzaamheid. Een product van Rikke is dan ook bedoeld om keer op keer te gebruiken.

WOUD Raining Circle Vloerkleed


✓ Patroon geïnspireerd op Art Deco figuren
✓ Met messing wandbevestigingen
✓ Materiaal: 80% wol, 20% katoen, messing
✓ Afmeting: b. 240 x d. 170 cm.
✓ Design: Rikke Malling

Vragen over het Raining Circle Vloerkleed van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Raining Circle Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Rikke Malling
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 170 cm.
Breedte 240 cm.

Raining Circle - Burgundy

240 x 170 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit