WOUD Timewatch Spiegel

By Agata Nowak

Omschrijving

De WOUD Timewatch Spiegel is een ontwerp van Agata Nowak. Het minimalistische design is een spiegel en klok in één! Hang de spiegel op in uw hal en u kunt helemaal ‘on point’ de deur uitgaan. Bescheidenheid en eenvoud worden door het materiaal- en vormgebruik goed vertegenwoordigd. Zowel de omlijsting van de spiegel als de basis van het klokje zijn vervaardigd uit in vorm gebogen eikenhout. De klok heeft bewust geen cijfers zodat u zelf kunt bepalen aan welke kant u ‘m wilt plaatsen ten opzichte van de spiegel. De wijzers van de klok zijn gemaakt van beige gelakt metaal en wijken daarmee subtiel af van het eikenhout. Het minimalistische, doch speelse design heeft een hoogte van 34.4 centimeter, een breedte van 45.3 centimeter en een diepte van 0.6 centimeter. Tip: Het simplistische design komt tevens prachtig tot zijn recht in een slaapkamer.

De Timewatch Spiegel behoort tot de veelzijdige collectie van WOUD. WOUD is een relatief jong designlabel, opgericht door Mia en Torben Koed. Het duo heeft veel ervaring opgedaan in de meubelindustrie en besloot in 2014 voor zichzelf te beginnen. Scandinavisch erfgoed wordt door WOUD vaak als inspiratiebron gebruikt voor het ontwikkelen van vernieuwend design. Dit doet WOUD in samenwerking met opkomende designers, waaronder ook Agata Nowak, de ontwerpster van de Timewatch Spiegel.

Nowak volgde een bachelor in Product en Meubeldesign op de Montfort Universiteit in Leicester. De Poolse designer studeerde vervolgens af in eigen land met een master in Beeldende Kunst. Ze vertrekt bij het ontwerpproces meestal vanuit een nieuw materiaal of een nieuwe technologie. De behoeften van de gebruiker staan daarbij voor haar centraal.

WOUD Timewatch Spiegel


✓ Vernieuwend Scandinavisch design
✓ Materiaal: Eikenfineer, metaal
✓ Spiegel en klok in 1!
✓ Afmeting: h. 34.4 x b. 45.3 x d. 0.6 cm.
✓ Designer: Agata Nowak

Vragen over de Timewatch Spiegel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Timewatch Spiegel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5712800004830
Productnr. 150009
Materiaal Hout
Designer Agata Nowak
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 0.6 cm.
Breedte 45.3 cm
Hoogte 34.4 cm.

Timewatch Spiegel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit