WOUD Vowel Wandplank

By Keisuke Kawase

Omschrijving

De WOUD Vowel Wandplank is een ontwerp van Keisuke Kawase. Het vierkante metalen frame wordt onderbroken door een diagonale 'divider'. Deze diagonale lijn loopt tot het midden van het ontwerp en verdeelt de oppervlakte in twee spannende ruimtes. Het design maakt daardoor van uw persoonlijke items prachtige eyecatchers. Door zijn simplistische vorm komt de wandplank zowel individueel als gegroepeerd prachtig tot zijn recht in een hal, keuken, woon- en slaapkamer. De metalen wandplank is verkrijgbaar in vier kleuren. Wilt u een opvallende kleur? Ga dan voor de wandplank met een rode of donkerblauwe poedercoating. U kunt daarnaast ook kiezen voor een meer ingetogen nude afwerking. Het ontwerp heeft een breedte en hoogte van 23 centimeter en een diepte van 23.5 centimeter. Tip: Varieer in kleur en draai sommige Vowels om voor een decoratief samenspel.

Bekijk onderstaand PDF-bestand voor voorbeelden van mooie combinaties!

De Vowel Wandplank behoort tot de creatieve collectie van WOUD. WOUD is een vernieuwend designmerk uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2014 streven Mia en Torben Koed naar eerlijk en puur design. Hierbij wordt veelal het Scandinavische Erfgoed als vertrekpunt genomen. Om het design te kunnen ontwikkelen werkt WOUD frequent samen met internationale designers. Zo ook met Keisuke Kawase, de Japanse ontwerper van de Vowel Wandplank. Door tijdschriften als Elle Decoration, Wallpaper en Monocle wordt Kawase omschreven als een veelbelovende opkomende designer.

WOUD Vowel Wandplank


✓ Creëer uw eigen samenstelling!
✓ Omkeerbaar design
✓ Materiaal: gepoedercoat metaal
✓ Verkrijgbaar in nude, donkerblauw en rood
✓ Afmeting: b. 23 x d. 23.5 x h. 23 cm.
✓ Designer: Keisuke Kawase

Vragen over de Vowel Wandplank van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Vowel Wandplank.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Keisuke Kawase
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 23.5 cm.
Hoogte 23 cm.
Breedte 23 cm.
Bijlagen Productinformatie

Vowel Wandplank

Nude

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 99

Vowel Wandplank

Donkerblauw

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 99

Vowel Wandplank

Rood

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 99
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit