Wunder The Bench Bank

By Wunder

Omschrijving

De Wünder The Bench Bank is een ontwerp van Wünder. Elk design van Wünder wordt vanuit één motto ontworpen: eenvoud siert. Dit is ook terug te zien in het design van deze bank. Gemaakt van één enkele plaat die met oog voor detail en afwerking gebogen en gevormd is tot ‘The Bench’. De inkepingen in de bank zijn nauwkeurig gelaserd. Door deze nauwkeurige afwerking kan de bank veel gewicht dragen en vormt het bovenal een harmonieus geheel. De bank kan zowel in huis als in openbare ruimtes prima gebruikt worden en zal dankzij de verschillende kleuren overal goed staan. Voor gebruik in openbare ruimtes is grondbevestiging aan beide kanten mogelijk.

The Bench Bank is 180 centimeter breed, 39,3 centimeter diep, 45 centimeter hoog en is standaard verkrijgbaar in vier kleuren. De bank is gemaakt van één enkele aluminium plaat van 8 millimeter dik met een laag poedercoating. Bent u geïnteresseerd in een RAL-kleur naar keuze? Hiervoor kunt u contact opnemen met onze interieurspecialisten in de winkel of even langs gaan.

Wünder The Bench Bank


✓ Stevig
✓ Vier kleuren verkrijgbaar
✓ Materiaal: Aluminium
✓ Duurzaam

Vragen over The Bench Bank van Wünder?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Wünder The Bench Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Wunder
Garantie 2 jaar
Merk Wunder
Diepte / Lengte 39,3 cm.
Hoogte 45 cm.
Breedte 180 cm.

The Bench Bank

Lichtgrijs - RAL7044

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.150

The Bench Bank

Oranjerood - RAL2004

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.150

The Bench Bank

Blauw - RAL5012

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.150

The Bench Bank

Geel - RAL1018

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit