Wunder The Disc Hanglamp

By Wunder

Omschrijving

De Wünder The Disc Hanglamp is een ontwerp van Wünder. Elk design van Wünder wordt vanuit één motto ontworpen: eenvoud siert. Dit is terug te zien in het elegante simpele design van deze hanglamp. Van origine is de lamp ontworpen speciaal voor The Table Eettafel, maar eigenlijk staat deze lamp bij elke tafel mooi. Naast de mooie look is er ook nagedacht over het materiaal van de lamp. Het lichaam van The Disc is gemaakt van roestvast staal en heeft een waterdicht armatuur. Ook de bijgeleverde armen zijn van roestvast staal. Ideaal dus voor een lamp boven de tuintafel!

The Disc Hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en geel. Bij de lamp wordt een systeem geleverd waarmee u de lamp aan de gewenste tafel kunt monteren. Hoe u dit kunt monteren wordt uitgelegd in de montagehandleiding. Deze hebben wij voor u als pdf-bestand toegevoegd. Bij de lamp wordt ook een E14 lichtbron geleverd.

Het armatuur heeft een diameter van 23 centimeter en hoogte van 6,6 centimeter. De armen die worden meegeleverd zijn 113 centimeter lang en vanaf 31 centimeter buigen de buizen naar buiten. De beugel waarmee de armen aan de tafel worden bevestigd is 3 centimeter lang. De staalkabel kan versteld worden van 3 meter naar 2,5 meter of 2 meter.

Wünder The Disc Hanglamp


✓ Materiaal: roestvast staal
✓ Inclusief lichtbron
✓ Twee kleuren
✓ Inclusief montage systeem

Vragen over The Disc Hanglamp van Wünder?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Wünder The Disc Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Wunder
Garantie 2 jaar
Merk Wunder
Hoogte 6,6 cm.
Diameter 23 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
Kabel Lengte 5 m.
Soort lichtbron E14
Kelvin 2700
Bijlagen Wünder-montagehandleiding-The Disc.pdf

The Disc Hanglamp

Geel - RAL1018

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 595

The Disc Hanglamp

Lichtgrijs - RAL7044

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 695

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit