Ethnicraft Z Rack Boekenkast

By Ethnicraft

Omschrijving

De Ethnicraft Z Rack Boekenkast is een verrassend ontwerp van Alain van Havre. Het spannende lijnenspel creëert mooie schaduwen en lijkt te veranderen wanneer u vanuit een andere hoek naar het ontwerp kijkt. Vul de vakken met uw mooiste boeken, souvenirs, of wat kleine plantjes om er echte eyecatchers van te maken! De boekenkast is vervaardigd uit massief eikenhout, afgewerkt met een transparante olie. Deze olie biedt voor een langdurige periode bescherming tegen vuil. U kunt de boekenkast eventueel na verloop van tijd opnieuw behandelen met een hardwaxolie. Deze kunt u direct mee bestellen. De Z Rack Boekenkast is verkrijgbaar in Small en Large. Small heeft een breedte van 93 centimeter, een hoogte van 207 centimeter en een diepte van 38 centimeter. Het formaat heeft 18 vakken. Large is net een slag groter en heeft een breedte van 125 centimeter, een hoogte van 207 centimeter en een diepte van 37 centimeter. Dit formaat heeft 24 vakken.

De Z Rack Boekenkast behoort tot de collectie van Ethnicraft. Ethnicraft gelooft in de tijdloze schoonheid van hout. Het is dan ook niet voor niets dat een groot deel van het design van Ethnicraft een basis heeft van massief hout. Alain Havre is de ontwerper van de Z Rack Boekenkast en is ook groot liefhebber van puur en eerlijk hout. In design brengt hij de unieke eigenschappen van een houtsoort graag tot uiting. De boekenkast is hier een prachtig voorbeeld van!

Z Rack Boekenkast


✓ Spannend lijnenspel
✓ Materiaal: massief eikenhout
✓ Afwerking: transparante olie
✓ Afmeting: b. 93 / 125 x h. 207 x d. 38 / 37 cm.
✓ Aantal vakken: 18 / 24
✓ Designer: Alain van Havre

Vragen over de Z Rack Boekenkast van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Z Rack Boekenkast.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ethnicraft
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Z Rack

Small

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.419

Z Rack

Large

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.899

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit