Zanotta Box Boxspring Bed

By Emaf Progetti

Omschrijving

Het Zanotta Box Boxspring Bed is een ontwerp uit 2015 van Emaf Progetti. De designstudio werd in 1982 opgericht door Aurelio Zanotta. Voor Zanotta heeft de studio diverse bedden en bankstellen ontworpen. Het Zanotta Boxspring Box 1874/1875 Bed heeft een comfortabele en elegante uitstraling.

Naar keuze is de boxspring uitgevoerd met een opklapbare lattenbodem, waardoor de ruimte onder de lattenbodem als handige opbergruimte kan worden gebruikt. Voor een makkelijke bediening heeft Zanotta een speciaal systeem ontwikkeld. Zanotta biedt deze optie aan voor het Box 1874 Bed, terwijl het Box 1875 Bed deze optie niet heeft. De latten van de beuken lattenbodem kunnen naar keuze in stijfheid worden aangepast. Bij het Box 1875 Bed is er een extra optie te selecteren om de hoogte van de lattenbodem aan te kunnen passen met verstelbare hoeksteunen. Zo creëert u een bed met de gewenste instaphoogte.

Doordat de ombouw van de boxspring is uitgevoerd in metaal, is het bed zeer stevig en duurzaam. De ombouw en het hoofdbord zijn naar keuze uit te voeren in stoffering of leder. Hierbij kan de hoes van het hoofdbord worden losgehaald om deze uit te kunnen wassen.

Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, afmetingen en lattenbodems. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte bed. Vraag hieronder een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bed volledig naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd

Zanotta Box Boxspring Bed


✓ Hoge instap
✓ Bekleding in stof of leder
✓ Verkrijgbaar in vier matrasmaten
✓ Optioneel met opklapbare lattenbodem

Vragen over het Box Boxspring Bed van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zanotta Box Boxspring Bed.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Emaf Progetti
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 218 cm.
Hoogte 91 cm.

Box Bed

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.771

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit