Zanotta Milleunanotte Bed

By Emaf Progetti

Omschrijving

Het Zanotta Milleunanotte Bed is een ontwerp uit 2006 van Emaf Progetti. De designstudio werd in 1982 opgericht door Aurelio Zanotta en heeft speciaal voor Zanotta diverse bedden en bankstellen ontworpen. Het Milleunanotte Bed is geïnspireerd op een hemelbed dat in de middeleeuwen werd gebruikt om een comfortabele slaapplek te creëren. Het hoge, slank vormgegeven houten bedframe geeft het hemelbed een ruimtelijk karakter. Dankzij het hoge bedframe ontstaat als het ware een aparte ruimte binnen de slaapkamer wat een gevoel van geborgenheid en bescherming biedt.

Het Milleunanotte Bed heeft een bedframe welke vervaardigd is uit eikenhout in een naturel- of grijze vernisafwerking. Het hoofdbord past perfect binnen de slanke constructie van het bed wat het bed een strak uiterlijk geeft. Het hoofdbord is bekleed met een stoffering of leder. De lattenbodem is gemaakt van beukenhout waarbij de stijfheid aangepast kan worden naar het door u gewenste comfort. Het bed is verkrijgbaar in twee verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 160 en 170 centimeter.

Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, afmetingen en lattenbodems. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw perfecte bed. Vraag hieronder een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in één van onze winkels. Dan zorgen wij ervoor dat uw bed volledig naar uw smaak bij u thuis wordt geleverd.

Let op: het bed wordt inclusief lattenbodem en exclusief matras geleverd.

Zanotta Milleunanotte Bed


✓ Geïnspireerd op een hemelbed
✓ Ruimtelijk karakter
✓ Slank vormgegeven bedframe
✓ Biedt een gevoel van geborgenheid en bescherming

Vragen over het Milleunanotte Bed van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zanotta Milleunanotte Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Emaf Progetti
Jaartal 2006
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 170 / 180 cm.
Hoogte 195 cm.

Milleunanotte Bed

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 7.538

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit