Zanotta Sciangai Kapstok

By De Pas en D Urbino en Lomazzi

Omschrijving

De Zanotta Sciangai Kapstok is een ontwerp uit 1973 van de ontwerpers De Pas & D’Urbino & Lomazzi. Deze kapstok uit de handen van het Italiaanse design trio was de eerste accessoire die door Zanotta begin jaren 70 in productie werd genomen. Zijn naam en vorm heeft de kapstok te danken aan ‘Sciangai’, de Chinese variant van het alom bekende spel Mikado waarbij een handvol stokken wordt losgelaten om deze vervolgens zonder de andere stokken aan te raken te pakken. De acht ranke stokken van de kapstok spiegelen de echte Chinese Sciangai stokjes, en beschikken aan de bovenzijden over een uitsparing waar u verschillende stukken van uw garderobe aan kunt ophangen. Door zijn minimalistische doch complexe uitstraling vormt de Sciangai kapstok gegarandeerd een interessante blikvanger in zowel de hal als slaapkamer.

De kapstok wordt geleverd in een ingeklapte stand (Ø11 x h. 160 centimeter) en kan daarna worden uitgeklapt in een stand die doet denken aan een stilgezette neerwaartse beweging van de stokjes in het welbekende Mikado spel. Door zijn compacte formaat is de Sciangai kapstok goed op te bergen. Dit ontwerp wordt uitgebracht in een naturel eiken uitvoering en een gelakte eiken uitvoering met een grijze, witte, zwarte en bordeaux gekleurde afwerking. De naturel, witte, zwarte en bordeaux gekleurde uitvoeringen zijn direct online te bestellen. De grijze uitvoering is op aanvraag verkrijgbaar.

Zanotta Sciangai Kapstok


✓ Geïnspireerd op de Chinese variant van Mikado
✓ Acht eikenhouten stokken met een uitsparing aan de bovenkant
✓ In vijf kleuren verkrijgbaar
✓ Blikvanger in de hal of slaapkamer

Vragen over Sciangai Kapstok van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zanotta Sciangai Kapstok.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer De Pas en D Urbino en Lomazzi
Jaartal 1973
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Hoogte 140
Diameter 65
Opties Inklapbaar

Sciangai Kapstok

Eiken

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 877

Sciangai Kapstok

Wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 877

Sciangai Kapstok

Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 877

Sciangai Kapstok

Bordeaux

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 877

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit