Zanotta Tucano Bureau

By Monica Förster

Omschrijving

Het Zanotta Tucano Bureau is een ontwerp van Monica Förster, de maker van enkele van de meest bekende objecten in hedendaags Zweeds design. Haar werk wordt gekenmerkt door een sterk gevoel voor pure vormen vermengd met een nooit aflatende nieuwsgierigheid naar nieuwe materialen en technologieën. Förster ziet het belang in van het behouden en ontwikkelen van traditie door moderne meubels en objecten te maken met oude ambachtelijke technieken, de Tucano is hier het perfecte voorbeeld van.

Het functionele en verfijnde bureau is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, welke zorgen dat de Tucano steeds meer gaat leven naarmate de tijd verstrijkt. De combinatie van een matzwarte stalen buisstructuur en een van leer gemaakt werkblad zorgen voor een perfecte balans tussen industrieel en traditioneel. Samen met de ambachtelijke manier waarop het leer, door middel van klinknagels, is bevestigd zorgt het voor een elegant en alles omvattend ontwerp.

De stalen buisconstructie met een hoogte van 74 centimeter zorgt voor een fijne werkhoogte en is de ondersteuning voor het uit één enkel stuk leer gemaakte werkblad. De ondiepe afmeting van het werkblad bedraagt 52 centimeter en zorgt er samen met een breedte van 115 centimeter voor dat dit bureau uitstekend geschikt is voor thuiskantoren, slaapkamers of huiskamers.

Zanotta Tucano Bureau


✓ Hoogwaardige materialen
✓ Ambachtelijke technieken
✓ Elegante en tijdloze uitstraling
✓ Praktisch ontwerp

Vragen over het Tucano Bureau van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zanotta Tucano Bureau.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Monica Förster
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 115 cm.
Hoogte 74 cm.

Tucano Bureau

Mat Zwart Staal / Cowhide 0814

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.631

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit