Zeitraum Cena Hyperelliptical Tafel

By Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein

Omschrijving

De Zeitraum Cena Hyperelliptical Tafel is een ontwerp van Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein. Gämmerler & Gaebelein staan aan het roer van Zeitraum en zijn verantwoordelijk voor een aantal prachtige ontwerpen van het Duitse merk, waaronder de Cena tafel. Het duo ontwierp in 2004 de Cena tafel, een moderne interpretatie van de bekende bankettafel. Zo veelzijdig als dat een bankettafel is, zo divers is de Cena serie met haar vormen, afmetingen en type gebruik. Een van de ontwerpen uit de serie is de Cena Hyperelliptical tafel, een tafel waarvan het tafelblad uit een rechthoek met zeer afgeronde vormen bestaat. Het tafelblad wordt omringd door een afgeschuinde kant welke naar binnen toeloopt, dit geeft het blad een lichte uitstraling wat sterk contrasteert met het stevige solide middenstuk. De massieve poten van de tafel bevinden zich richting het midden, waardoor stoelen vrij rondom de tafel ingedeeld kunnen worden. Dankzij het minimalistische uiterlijk en de uitzonderlijke kwaliteit van het hout is de Cena een tijdloze tafel welke generatie op generatie wordt doorgegeven.

Dit ontwerp heeft een hoogte van 75 centimeter, een diepte van 120 centimeter en is verkrijgbaar in diverse breedtes. Het tafelblad is 3,2 centimeter dik. De tafel is van 100% massief hout wat met een nauwkeurig oog wordt samengesteld voor een visueel prachtig ogend resultaat van uitstekende kwaliteit. Het oppervlak wordt behandeld met een natuurlijke wax wat het zacht laat aanvoelen en tegen invloeden van buitenaf beschermt.

De Cena tafel is direct bestelbaar in Amerikaans walnoot hout in geselecteerde afmetingen, maar is ook verkrijgbaar in eiken, gebeitst eiken, knoestig eiken, essen, Amerikaans kersenhout en Europees walnoot hout. Deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, neem hiervoor contact op met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Cena Hyperelliptical Tafel


✓ Licht & sterk
✓ 100% massief hout
✓ Verschillende houtsoorten
✓ Diverse afmetingen

Vragen over de Cena Hyperelliptical Tafel Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Cena Hyperelliptical Tafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein
Jaartal 2004
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 120 cm.
Breedte 220 / 300 / 340 cm.
Hoogte 75 cm.

Cena Hyperelliptical Tafel

Amerikaans walnoot - 220 x 100 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.483

Cena Hyperelliptical Tafel

Amerikaans walnoot - 300 x 120 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 15.926

Cena Hyperelliptical Tafel

Amerikaans walnoot - 340 x 120 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 18.456

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit