Zeitraum Depo Nachtkastje

Omschrijving

Het Zeitraum Depo Nachtkastje is een ontwerp van Steffen Hennings. Het doordachte ontwerp van het Depo Nachtkastje zorgt voor een handige opbergplek voor diverse bedden uit de Zeitraum collectie. Alleen de essentiële vorm van het nachtkastje is behouden gebleven. Het mooie natuurlijke houtpatroon vormt een contrast met het strakke lijnenspel van het nachtkastje.

Het open vak van het Depo nachtkastje biedt voldoende ruimte om boeken en tijdschriften op te bergen. Bovenop het nachtkastje plaatst u eenvoudig verlichting en andere kleine accessoires. Met de handige kabeldoorvoer kunnen snoeren van de verlichting netjes worden weggewerkt.

In een paar simpele stappen wordt het Depo nachtkastje aan het bed bevestigd. Hierbij hangt het nachtkastje aan het bedframe. Vervolgens kunt u het nachtkastje vrij positioneren op een plek naar keuze, en met het systeem vastzetten.

Het Depo nachtkastje is in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot verkrijgbaar. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. Het bevestigingsmateriaal is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.

Voor de volgende Zeitraum bedden is deze handige accessoire geschikt: Doze, Friday Night, Fusion, Snooze en alle Simple bed modellen (behalve Simple Soft)

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij een direct bestelbare variant van het Depo nachtkastje aan. Het getoonde model is uitgevoerd in eiken. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen!

Zeitraum Depo Nachtkastje


✓ Makkelijk te bevestigen
✓ Met kabeldoorvoer
✓ Handige opbergplek
✓ Compact design

Vragen over het Depo Nachtkastje van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Depo Nachtkastje.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 44 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 16 cm.

Depo Nachtkastje

Eiken - Links

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 930

Depo Nachtkastje

Eiken - Rechts

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 930
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit