Zeitraum Friday Night Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Friday Night Bed is een ontwerp van designerduo Formstelle. De ontwerpers van Formstelle willen met het Friday Night Bed een warme en knusse sfeer creëren in de slaapkamer. Het bed is een aanvulling op de al bestaande Friday serie. In het ontwerp van het Friday Night bed vullen de houten en stoffen materialen elkaar aan, omdat ze overgaan in dezelfde vormentaal.

Een opvallend detail van dit bed is de stijlvol vormgegeven houten hoofdsteun. Vanaf de grond buigt de hoofdsteun in een prachtige ronde vorm om de rugkussens heen. Het voorste gedeelte van het bed lijkt te zweven door de naar binnen geplaatste poten.

Het Friday Night Bed is niet alleen een bed, maar is ook perfect om lekker te loungen, te lezen of om een film te kijken. De stevige rugkussens die als extra accessoire te bestellen zijn, maken het bed extra comfortabel. De verfijnde afwerking van deze kussens creëert een heerlijk kussenlandschap.

Het Friday Night bedframe is verkrijgbaar in de houtsoorten essen, eiken en Amerikaans walnoot. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. De optionele rugkussens zijn zowel in stof als leder verkrijgbaar. Zeitraum heeft daarnaast ook mooie bijpassende nachtkastjes, verlichting en bijzettafels om de slaapkamer helemaal in stijl in te richten.

Het Friday Night Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 200 centimeter. Het bedframe heeft een hoogte van 32 centimeter en de hoogte van het hoofdbord bedraagt 86 centimeter. Het rugkussen bestaat in de breedtematen 100, 120 en 140 uit 1 geheel. In de breedtematen 160, 180 en 200 bestaat het rugkussen uit twee delen.

Op aanvraag is het Friday Night Bed in grotere afmetingen te verkrijgen.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij een direct bestelbare variant van het Friday Night bed aan. Het getoonde model is uitgevoerd in Amerikaans walnoot. Hierbij heeft het bed rugkussens met de stoffering Rohi, Mica Mirror. De prijs is exclusief lattenbodem, matras en overige kussens. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Friday Night Bed


✓ Knusse uitstraling
✓ Extra comfortabel
✓ Verfijnde vormgeving
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Friday Night Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Friday Night Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum

Friday Night Bed

b.100 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.076

Friday Night Bed

b.120 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.367

Friday Night Bed

b.140 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.704

Friday Night Bed

b.160 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.079

Friday Night Bed

b.180 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.452

Friday Night Bed

b.200 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot - Mica Mirror Rohi

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.817

Bestel direct mee

Silent Lattenbodem

l.200xb.140 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 560

Silent Lattenbodem

l.200 x b.160 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 665

Silent Lattenbodem

l.200 x b.180 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 680

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit