Zeitraum Mellow Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Mellow Bed is een ontwerp van Formstelle. Het klassieke loungebed vormde duidelijk de inspiratie voor het ontwerp van het Mellow Bed. Het bed heeft een lichte en natuurlijke uitstraling. Door het toepassen van een elegant frame met een verfijnd lijnenspel heeft het bed iets klassieks, maar oogt het alles behalve gewoon.

Aan de achterzijde zien we een opvallend detail in de vorm van lederen banden die dienen als ondersteuning van de rugkussens. Deze lederen banden zijn in verschillende kleuren uitvoerbaar.
Het Mellow bedframe kan naar keuze in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot worden uitgevoerd. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. Afhankelijk van de gekozen maat bestaat het kussen uit 1 of 2 delen en op aanvraag is het bed ook verkrijgbaar zonder.

Het Mellow Bed is verkrijgbaar in vijf verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 180 centimeter

Vanwege het grote aanbod aan mogelijkheden, bieden wij een direct bestelbare variant van het Mellow Bed aan. Het getoonde model is uitgevoerd met lederen rugkussens in de ledersoort Jepard (Sclammgrau 1377) Het bedframe is uitgevoerd in Amerikaans walnoot. De prijs is bij dit model standaard inclusief lattenbodem en exclusief matras en andere accessoires. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Mellow Bed


✓ Bekleding in stof of leder
✓ Verkrijgbaar in vijf matrasmaten
✓ Combineer met bijpassende accessoires
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Mellow Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Mellow Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2010
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum

Mellow Bed

b.100 x l. 200 cm. -Walnoot - Jepard Leder

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.428

Mellow Bed

b.120 x l. 200 cm. -Walnoot - Jepard Leder

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.576

Mellow Bed

b.140 x l. 200 cm. -Walnoot - Jepard Leder

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.020

Mellow Bed

b.160 x l. 200 cm. -Walnoot - Jepard Leder

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.369

Mellow Bed

b.180 x l. 200 cm. -Walnoot - Jepard Leder

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.665
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit