Zeitraum Morph Stoel

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Morph Stoel is een ontwerp van Formstelle en behoort tot de dynamische Morph serie. Kenmerkend voor deze serie is de unieke houding van de schuine achterpoten, welke samen met de voorpoten een interessant samenspel van stabiliteit en dynamiek creëren. Er zijn vele opties mogelijk voor deze prachtige stoel. Zo kunt u kiezen uit een massief eiken of een massief Amerikaans walnoten onderstel met een bijbehorend fineer voor de zitting. Deze worden met een natuurlijke olie in gemasseerd, wat er voor zorgt dat het hout een zachte en resistente laag krijg en goed kan ademen. De eiken variant kan ook worden besteld in diverse kleuren beits, waarbij de zitting en het onderstel afzonderlijk van elkaar gekleurd kunnen worden. Voor de liefhebber van extra comfort is het ook mogelijk de stoel te bestellen met een gewatteerde zitting, en sinds 2012 is de Morph stoel ook verkrijgbaar met een volledig gestoffeerde zitting. Bij beide varianten kan zowel leder als een hoogwaardige stof worden gebruikt.

Dit ontwerp heeft een breedte van 44 centimeter, een hoogte van 80 centimeter en een diepte van 48 centimeter. Ongestoffeerd heeft deze een zithoogte van 47 centimeter en met een gewatteerde of volledige stoffering heeft deze een hoogte van 48,5 centimeter.

We hebben enkele uitvoeringen geselecteerd welke u direct kunt bestellen:
  • Morph eiken: houten frame en zitting
  • Morph Amerikaans walnoot: houten frame en zitting
  • Morph Remix 123: Amerikaans walnoot frame, gewatteerde zitting, lichtgrijs gebeitste zitting, Remix 2 123 Kvadrat , 90% geborsteld wol, 10% nylon, 100.000 Martindale
  • Morph Steelcut Trio 3 213: Eiken frame, volledig gestoffeerde zitting, Steelcut Trio 3 213 Kvadrat, 90% wol, 10% nylon, 100.000 Martindale

Natuurlijk is het ook mogelijk om de Morph stoel geheel naar wens samen te stellen met de diverse stoffering opties. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Morph Stoel


✓ Dynamische uitstraling
✓ Sterk & lichtgewicht
✓ In eiken of Amerikaans walnoot
✓ Ook in gebeitst eiken verkrijgbaar
✓ Speciale comfort opties
✓ Afmeting: b 44. x h. 80 x d. 48 cm.

Vragen over de Morph Stoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Morph Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2009
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 48 cm.
Breedte 44 cm.
Hoogte 80 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte Hout: 47 / gestoffeerd: 48,5 cm.

Morph Stoel - Eiken

b. 48 x h. 80 x d. 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 715

Morph Stoel - Amerikaans Walnoot

b. 48 x h. 80 x d. 44 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 799

Morph Stoel - Steelcut Trio 3 213

b. 44 x h. 80 x d. 44 cm.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.061

Morph Stoel - Remix 2 123

b. 44 x h. 80 x d. 44 cm.

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.070

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit