Zeitraum Simple Bold Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Simple Bold Bed is een ontwerp van Formstelle. Zoals de naam al aangeeft, is het ontwerp teruggebracht naar de pure vorm en functie van het bed. Het is een bed met eenvoudige, strakke vormen, maar zeker niet saai. De mooie natuurlijke materialen komen duidelijk naar voren, waarbij de massief houten panelen van de ombouw de mooie tekening van het hout tonen. Doordat het bedframe lijkt te zweven, krijgt het ontwerp een lichte uitstraling.

De benaming ‘Bold’ heeft het bed niet alleen te danken aan de fraaie afwerking van het massief houten frame, maar ook door de hoge instap van het bed. Dit geeft extra comfort en is extra praktisch als u in de ochtend uit bed stapt.

Door de verschillende inlegdieptes in het bedframe zijn er meerdere hoogtes van het matras mogelijk. Dit biedt tevens de optie om te kiezen voor elektrisch verstelbare lattenbodems en extra hoge matrassen.

Het Simple Bold bedframe is in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot verkrijgbaar. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. Wilt u graag een hoofdbord toevoegen aan het Simple Bold Bed? Dan kunt u kiezen voor het Button Panel of het Comfort Panel, welke allebei uitgevoerd kunnen worden in verschillende stof- en ledersoorten.

Het bedframe heeft een hoogte van 30 centimeter, terwijl dit bij de normale Simple versie 20 centimeter bedraagt. Deze extra hoogte geldt ook voor de hoogte van de poten van het bed. Bij de Bold versie hebben deze een hoogte van 16 centimeter en bij de normale Simple versie een hoogte van 12 centimeter.

Het Simple Bold Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 200 centimeter.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij twee direct bestelbare varianten van het Simple Bold Bed aan. De getoonde modellen zijn uitgevoerd in Amerikaans walnoot en eiken. Het bed in de eiken uitvoering heeft een Comfort panel hoofdbord dat is uitgevoerd met de stoffering Fiord 2, 262 van Kvadrat. De lattenbodem en de getoonde accessoires zoals bijzettafels, verlichting, nachtkastjes, matras en kussens zijn niet in deze prijs inbegrepen. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Simple Bold Bed


✓ Hoge instap
✓ Extra comfortabel
✓ Combineer met bijpassende accessoires
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Simple Bold Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Simple Bold Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 205,4 cm.

Simple Bold Bed

l.200 x b.100 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.360

Simple Bold Bed

l.200 x b.120 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.606

Simple Bold Bed

l.200 x b.140 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.827

Simple Bold Bed

l.200 x b.160 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.096

Simple Bold Bed

l.200 x b.180 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.344

Simple Bold Bed

l.200 x b.200 - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.628

Bestel direct mee

Silent Lattenbodem

l.200xb.140 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 560

Silent Lattenbodem

l.200 x b.160 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 665

Silent Lattenbodem

l.200 x b.180 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 680

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit