Zeitraum Simple HI Bold Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Simple HI Bold Bed is een ontwerp van Formstelle. Zoals de naam al aangeeft, is het ontwerp teruggebracht naar de pure vorm en functie van het bed. Het is een bed met eenvoudige, strakke vormen, maar zeker niet saai. De mooie natuurlijke materialen komen duidelijk naar voren, waarbij de massief houten panelen van de ombouw de mooie tekening van het hout tonen. Doordat het bedframe lijkt te zweven, krijgt het ontwerp een lichte uitstraling.

De benaming ‘Bold’ heeft het bed niet alleen te danken aan de fraaie afwerking van het massief houten frame, maar ook door de hoge instap van het bed. Dit geeft extra comfort en is extra praktisch als u in de ochtend uit bed stapt.

Door de verschillende inlegdieptes in het bedframe zijn er meerdere hoogtes van het matras mogelijk. Dit biedt tevens de optie om te kiezen voor elektrisch verstelbare lattenbodems en extra hoge matrassen.

Het Simple HI Bold bedframe is in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot verkrijgbaar. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt.

Het bedframe heeft een hoogte van 30 centimeter, terwijl dit bij de normale Simple versie 20 centimeter bedraagt. Deze extra hoogte geldt ook voor de hoogte van de poten van het bed. Bij de Bold versie hebben deze een hoogte van 16 centimeter en bij de normale Simple versie een hoogte van 12 centimeter. Tevens beschikt het bed over een hoofdbord dat verkrijgbaar is in twee verschillende hoogtes. De totale hoogte van het bed aan de zijde van het hoofdbord is dan 81 of 93 centimeter.

Het Simple HI Bold Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 200 centimeter.

Op aanvraag kan er tegen een meerprijs ook voor een lengtemaat van 190, 210 of 220 centimeter worden gekozen.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden we een direct bestelbare variant van het Simple HI Bold Bed aan, uitgevoerd in Amerikaans kersen met een hoofdbord in de hoogte van 81 centimeter. De prijs is exclusief lattenbodem, matras, kussens en andere accessoires. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Simple HI Bold Bed


✓ Hoge instap
✓ Extra comfortabel
✓ Combineer met bijpassende accessoires
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Simple HI Bold Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Simple HI Bold Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.100 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.848

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.120 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.091

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.140 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.338

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.160 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.885

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.180 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.203

Simple HI Bold Bed

l.200 x b.200 cm. - Amerikaans Kersen

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.506

Bestel direct mee

Silent Lattenbodem

l.200xb.140 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 560

Silent Lattenbodem

l.200 x b.160 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 665

Silent Lattenbodem

l.200 x b.180 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 680

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit