Zeitraum Simple Soft Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Simple Soft Bed is een ontwerp van Formstelle. Zoals de naam al aangeeft, is het ontwerp teruggebracht naar de pure vorm en functie van het bed. Het is een bed met eenvoudige, strakke vormen, maar zeker niet saai. De mooie natuurlijke materialen komen duidelijk naar voren, waarbij deze versie is voorzien van een stoffen of lederen bekleding. Doordat het bedframe lijkt te zweven, krijgt het ontwerp een lichte uitstraling.

Het Simple Soft bed is verkrijgbaar in drie verschillende versies met stoffen of lederen bekleding. Kies voor alleen het bedframe zonder hoofdbord, het bedframe met gestoffeerd hoofdbord en een versie met een gestoffeerd bedframe en houten hoofdbord. Het hoofdbord kan naar keuze in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot worden uitgevoerd. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. Geheel in lijn met het gestoffeerde of lederen bedframe kan er ook worden gekozen om ook het hoofdbord met bekleding uit te voeren. Het bedframe heeft een hoogte van 20 centimeter.

Het Simple Soft Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 200 centimeter.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij een direct bestelbare variant van het Simple Soft Bed aan. Het getoonde model is uitgevoerd met lederen bekleding, waarvan de prijs is gebaseerd op de eerste ledercategorie. Het hoofdbord (67 cm) is uitgevoerd in Amerikaans walnoot. De prijs is exclusief lattenbodem, matras en kussens. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u meer informatie wilt of benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Simple Soft Bed


✓ Bekleding in stof of leder
✓ Zeer comfortabel
✓ Optioneel met hoofdbord
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Simple Soft Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Simple Soft Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum

Simple Soft Bed

b.100 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.926

Simple Soft Bed

b.120 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.216

Simple Soft Bed

b.140 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.484

Simple Soft Bed

b.160 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.877

Simple Soft Bed

b.180 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.089

Simple Soft Bed

b.200 x l. 200 cm. - Leder - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.278
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit