Zeitraum Simple Soft Bold Bed

By Formstelle

Omschrijving

Het Zeitraum Simple Soft Bold Bed is een ontwerp van Formstelle. Zoals de naam al aangeeft, is het ontwerp teruggebracht naar de pure vorm en functie van het bed. Het is een bed met eenvoudige, strakke vormen, maar zeker niet saai. Doordat het bedframe lijkt te zweven, krijgt het ontwerp een lichte uitstraling.

De benaming ‘Bold’ heeft het bed niet alleen te danken aan de fraaie afwerking van het massief houten frame, maar ook door de hoge instap van het bed. Dit geeft extra comfort en is extra praktisch als u in de ochtend uit bed stapt.

Door de verschillende inlegdieptes in het bedframe zijn er meerdere hoogtes van het matras mogelijk. Dit biedt tevens de optie om te kiezen voor elektrisch verstelbare lattenbodems en extra hoge matrassen.

Het Simple Soft Bold bedframe is voorzien van een bekleding in stof of leder. Het hoofdbord kan naar keuze in de houtsoorten essen, eiken, Amerikaans kersen, Amerikaans walnoot en Europees walnoot worden uitgevoerd. Elke houtsoort heeft een eigen afwerking met natuurlijke olie en wax, waarbij alleen de eiken ‘colour stain’ afwerking met matte lak is afgewerkt. Geheel in lijn met het gestoffeerde of lederen bedframe kan er ook worden gekozen om ook het hoofdbord met bekleding uit te voeren.

Het bedframe heeft een hoogte van 30 centimeter, terwijl dit bij de normale Simple versie 20 centimeter bedraagt. Deze extra hoogte geldt ook voor de hoogte van de poten van het bed. Bij de Bold versie hebben deze een hoogte van 16 centimeter en bij de normale Simple versie een hoogte van 12 centimeter.

Het Simple Soft Bold Bed is verkrijgbaar in zes verschillende matrasmaten met een lengte van 200 centimeter en een breedte variërend tussen 100 en 200 centimeter.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij een direct bestelbare variant van het Simple Soft Bold Bed aan. Het getoonde model is uitgevoerd in de stoffering: Shake Carbon, Rohi. Het hoofdbord is uitgevoerd in Amerikaans walnoot en heeft een hoogte van 81 centimeter. De prijs is exclusief lattenbodem, matras, kussens en andere accessoires. Neem gerust contact op met een van onze interieurspecialisten wanneer u benieuwd bent naar de andere uitvoeringen en accessoires!

Zeitraum Simple Soft Bold Bed


✓ Hoge instap
✓ Extra comfortabel
✓ Combineer met bijpassende accessoires
✓ Natuurlijk materiaalgebruik

Vragen over het Simple Soft Bold Bed van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zeitraum Simple Soft Bold Bed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum

Simple Soft Bold Bed

b.100 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.562

Simple Soft Bold Bed

b.120 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.039

Simple Soft Bold Bed

b.140 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.337

Simple Soft Bold Bed

b.160 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.785

Simple Soft Bold Bed

b.180 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.002

Simple Soft Bold Bed

b.200 x l. 200 cm. - Amerikaans walnoot

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.213

Bestel direct mee

Silent Lattenbodem

l.200xb.140 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 560

Silent Lattenbodem

l.200 x b.180 - tweedelig

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 680

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit