Zeitraum Twist Round Tafel

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Twist Round Tafel is een ontwerp van Formstelle. De bijzondere Twist tafel combineert kracht met vloeiende, zachte vormen en doet het net even anders dan andere massief houten tafels. De poten, welke per twee aan elkaar verbonden zijn, zorgen voor een uniek optisch effect en maken de tafel extra stevig. De tafel is uit massief hout vervaardigd dat met een nauwkeurig oog wordt uitgezocht. Na verwerking wordt het hout met een natuurlijke olie en wax ingemasseerd. Zo blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden, en is de tafel beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Dit ontwerp is 75 centimeter hoog en verkrijgbaar in twee formaten: een kleine variant met een diameter van 120 centimeter en een grotere variant met een diameter van 140 centimeter. Het tafelblad heeft een dikte van 2,6 centimeter. De Twist Round tafel is verkrijgbaar in essenhout, eikenhout, gebeitst eikenhout, Amerikaans kersenhout en Amerikaans walnoot hout, waarvan de Amerikaans notenhout direct online bestelbaar is.

Heeft u uw keuze laten vallen op een van de andere houtsoorten? Neem dan contact op met een van onze interieurspecialisten in de winkel.

Zeitraum Twist Round Tafel


✓ Optisch effect
✓ Solide en sterke tafel
✓ 100% massief hout
✓ Diverse houtsoorten
✓ Ø120 of Ø140 cm.

Vragen over de Twist Round Tafel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Twist Round Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2010
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Hoogte 75 cm.
Diameter 120 / 140 cm.

Twist Round Tafel - Amerikaans walnoot

Ø120 x h. 75 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.233

Twist Round Tafel - Amerikaans walnoot

Ø140 x h. 75 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.095
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit