Zeitraum Waiter Bijzettafel

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Waiter Bijzettafel is een ontwerp van Formstelle. Het glad afgewerkte hout draagt bij aan het strakke uiterlijk van de bijzettafel. Dankzij de lange arm van de Waiter Bijzettafel zijn de spullen die u graag om u heen hebt nooit ver weg. Gebruik de functionele bijzettafel als nachtkastje of gebruik de bijzettafel als de perfecte dienaar bij het ontbijt op bed. De Waiter Bijzettafel harmonieert prachtig met de Waitress. Bijzettafel in een breed scala van situaties. De bijzettafels werken ook goed alleen en zijn leuk om naar te kijken.

De Waiter Bijzettafel is gemaakt van massief hout. De bijzettafel is verkrijgbaar in Amerikaans kersenhout, Amerikaans walnoothout, Europees walnoothout, eikenhout, gebeitst eikenhout en eikenhout met knoesten. Knoesten zijn donker gekleurde stukjes hout welke ontstaan wanneer zijtakken aan een boom beginnen te groeien. De bijzettafel is 30 centimeter diep en 40 centimeter hoog. De korte zijde heeft een breedte van 40 centimeter en de lange zijde heeft een breedte van 54 centimeter.

Dankzij de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign twee varianten voor u geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn: eikenhout en Amerikaans walnoothout. Interesse in een andere houtsoort? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder.

Zeitraum Waiter Bijzettafel


✓ Strak uiterlijk
✓ Functioneel design
✓ Perfecte combinatie met de Waitress Bijzettafel
✓ Verschillende houtsoorten

Vragen over de Waiter Bijzettafel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Waiter Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2003
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 30 cm.
Breedte 40/54 cm.
Hoogte 40 cm.

Waiter Bijzettafel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 770

Waiter Bijzettafel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.041

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit