Zeitraum Waitress Bijzettafel

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Waitress Bijzettafel is een ontwerp van Formstelle. Het glad afgewerkte hout draagt bij aan het strakke uiterlijk van de Waitress Bijzettafel. Gebruik de functionele bijzettafel als nachtkastje of gebruik de bijzettafel als de perfecte dienaar bij het ontbijt op bed. De Waitress Bijzettafel harmonieert prachtig met de Waiter Bijzettafel in een breed scala van situaties. De bijzettafels werken ook goed alleen en zijn leuk om naar te kijken.

De Waitress Bijzettafel is gemaakt van massief hout. De bijzettafel is verkrijgbaar in Amerikaans kersenhout, Amerikaans walnoothout, Europees walnoothout, eikenhout, gebeitst eikenhout en eikenhout met knoesten. Knoesten zijn donker gekleurde stukjes hout welke ontstaan wanneer zijtakken aan een boom beginnen te groeien. De bijzettafel is 30 centimeter diep, 35 centimeter breed en 40 centimeter hoog.

Dankzij de verschillende mogelijkheden heeft MisterDesign twee varianten voor u geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn: eikenhout en Amerikaans walnoothout. Interesse in een andere houtsoort? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Zij helpen u graag verder

Zeitraum Waitress Bijzettafel


✓ Combineer met de Waitress Bijzettafel
✓ Functioneel design
✓ Strak uiterlijk
✓ Verschillende uitvoeringen

Vragen over de Waitress Bijzettafel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Waitress Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2003
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 30 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 54 cm.

Waitress Bijzettafel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 690

Waitress Bijzettafel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 903
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit