Zeitraum Zenso Barkruk

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Zenso Barkruk is een eigentijds ontwerp van Formstelle. De naam Zenso is afgeleid van het Japanse teken Ensō, wat voor verlichting, kracht en elegantie staat. Het spirituele teken in de vorm van een cirkel wordt in een vrije beweging gemaakt en wordt ook wel ‘de expressie van het moment’ genoemd. Het Ensō teken komt terug in de zitting en de rugleuning van de Zenso Barkruk welke worden gedragen door een gekruist onderstel. De ranke maar stevige poten zorgen voor een hoge stabiliteit.

Het frame van de Zenso Barkruk is vervaardigd uit massief hout. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van fineer. De barkruk is verkrijgbaar in eikenhout, gebeitst eiken en Amerikaans walnoothout. Voor de liefhebber van extra comfort is de barkruk te bestellen met een gestoffeerde zitting in combinatie met een houten- of een gewatteerde rugleuning. De taps toelopende stoffering nodigt u uit om plaats te nemen op het comfortabele kussen. De barkruk is verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes: 65 centimeter en 80 centimeter. De diepte bedraagt 50 centimeter en de breedte bedraagt 41 centimeter.

MisterDesign heeft voor u twee ongestoffeerde varianten voor u geselecteerd welke direct te bestellen zijn in beide zithoogtes: eikenhout en Amerikaans walnoothout. Interesse in een andere uitvoering? Neem contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in een van onze winkels.

Zeitraum Zenso Barkruk


✓ Vernoemd naar het Japanse Ensō teken
✓ Eigentijds ontwerp
✓ Elegant design
✓ Direct verkrijgbaar in eiken- en Amerikaans walnoothout

Vragen over de Zenso Barkruk van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Zenso Barkruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 50 cm.
Breedte 41 cm.
Hoogte 90/104 cm.
Zithoogte 65/80 cm.

Zenso Barkruk

Eiken - h. 65 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 838

Zenso Barkruk

Eiken - h. 80 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 863

Zenso Barkruk

Amerikaans Walnoot - h. 65 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 901

Zenso Barkruk

Amerikaans Walnoot - h. 80 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 952

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit