Zeitraum Zenso Loungestoel

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Zenso Loungestoel is een ontwerp van Formstelle en behoort tot de sculpturale Zenso serie. De naam Zenso is afgeleid van het Japanse teken Ensō, wat voor verlichting, kracht en elegantie staat. Het spirituele teken in de vorm van een cirkel wordt in een vrije beweging gemaakt en wordt ook wel ‘de expressie van het moment genoemd’. Het Ensō teken komt terug in de zitting en de rugleuning van de Zenso loungestoel, welke worden gedragen door een gekruist onderstel met slanke maar stevige poten. De expressieve Zenso Lounge valt op door de mate van comfort die de relatief compacte loungestoel te bieden heeft en nodigt u uit om een moment van rust voor uzelf te nemen.

De sculpturale stoel heeft een breedte van 59,5 centimeter, een hoogte van 68,5 centimeter en een diepte van 68 centimeter. Het frame bestaat uit massief hout dat is behandeld met een natuurlijke olie en wax en draagt een zitting en rugleuning van fineer. Er zijn diverse opties mogelijk voor deze stoel. Zo kunt u kiezen uit een eiken, gebeitst eiken of Amerikaans walnoten stoel. De stoel heeft een volledig gestoffeerde zitting en een gewatteerde rugleuning, de stoffering loopt taps toe en nodigt uit om plaats nemen op het comfortabele kussen. U kunt kiezen uit een stoffen of lederen zitting en rugleuning.

Er zijn vele opties mogelijk voor deze prachtige stoel, de direct bestelbare variant bestaat uit een frame van massief Amerikaans walnoten en een rugleuning van Amerikaans walnoten fineer. De zitting en de rugleuning zijn voorzien van de stof Opera Carbon van de hoogwaardige stoffabrikant Rohi. Voor een andere stoffering kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Zenso Loungestoel


✓ Vernoemd naar het Japanse Ensō teken
✓ Sculpturaal design
✓ Materiaal: massief hout, fineer, stoffering
✓ Afmeting: b. 59,5 x h. 68,5 x d. 68 cm.

Vragen over de Zenso Loungestoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Zenso Loungestoel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 68 cm.
Breedte 59,5 cm.
Hoogte 68,5 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40 cm.

Zenso Loungestoel - Amerikaans Walnoot Opera Carbon

59,5 x 68,5 x 68 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.459
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit