Moooi Carpets Zig Zag Vloerkleed Rood

By Edward van Vliet

Omschrijving

Het Zig Zag Vloerkleed Rood is een prachtig ontwerp van Edward van Vliet behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Moooi Carpets Zig Zag Vloerkleed Rood


✓ Betoverend design
✓ In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar
✓ Afmeting: 300 x 200 of 400 x 300 cm.
✓ Design: Edward van Vliet

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Designer Edward van Vliet
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Bijlagen Technische informatie

Zig Zag Rood

300 x 200 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.099

Zig Zag Rood

400 x 300 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.799

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit